Faqja e informacioneve e lektores së DAAD-së në Shqipëri

Jeanette Rieger-Cowdry

 
     

 

 

 

   

 

Fillimi Studimet Bursa Kontakt Të tjera
Fillimi> Te tjera>Punësim sezonal
Panairi i informacionit
Punësim sezonal në Gjermani 
Sommerschule
DAAD.de
Impressum
 

Punësohuni gjatë pushimeve verore në Gjermani

Dëshironi të punoni në Gjermani gjatë pushimeve semestrale (verore)? Agjenisa Federale Gjermane për Punësim (ZAV) jua ofron këtë mundësi. Nëse jeni student, keni njohuri të mira të gjermanishtes dhe gjithashtu keni dëshirë të punoni gjatë pushimeve verore në Gjermani, mund të aplikoni këtu.

E RËNDËSISHME: Ky lloj programi nuk është bursë apo ndonjë program shkëmbimi kulturor. Bëhet fjalë vetëm për punësim sezonal në Gjermani.

Dokumentacioni është në gjermanisht dhe duhet të dorëzohet në dy kopje (Nuk pranohen fotokopje). Dokumentat që duhen plotësuar dhe informacione më të detajuara i gjeni këtu: Afati i aplikimit 03.02.2017 ora 16:00 prane zyrave te DIMAK Albania ( Zyra e Punes Tirane, Ish-lidhja e Shkrimtareve).

 


 

Lektore e DAAD-së

Dr. Jeanette Rieger-Cowdry


Universiteti i Tiranës
Fakulteti e Gjuhëve të Huaja
Kati 2
Orët e konsultimit:

E marte : 08:00- 10:00

E mërkurë 09:00- 11:00


Caktohen paraprakisht me E-mail


rieger-cowdry@daad-al.org
Gjermanisht dhe anglishtZyra lidhëse  

Jonida Peza (Asistente)
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Ekonomisë
Kati 1
Orët e konsultimit:


E hene 15:00-17: 00

E marte 14:00- 16:00

E merkure 15:00-17: 00

E enjte 14:00- 16:00

E premte 15:00-17: 00


peza@daad-al.org
Shqip, gjermanisht dhe anglisht