Faqja e informacioneve e lektores së DAAD-së në Shqipëri

Jeanette Rieger-Cowdry

 
     

 

 

 

   

 

Fillimi Studimet Bursa Kontakt Te tjera
Fillimi> Index
Lektorët e DAAD-së
DAAD-Alumni
DAAD në Shqipëri
DAAD.de
Impressum

 

Mirë se vini në faqen e internetit të lektorëve të DAAD-it në Shqipëri

Me këtë faqe, ne dëshirojmë t'u ofrojmë të interesuarve një vështrim të përgjithshëm mbi programet e DAAD-së. Ju lutem, vini re: kjo vetëm ju lehtëson kërkimet, informacion të plotë jep vetëm faqja zyrtare e internetit të DAAD-së .

________________________________________________________________________________________

AKTUALITETE

________________________________________________________________________________________

APLIKIME PER BURSA PER VITIN AKADEMIK 2018/2019

Risi: Aplikim Online !! Për më shumë informacion kliko: „Bursa“ dhe www.funding-guide.de

Afati i aplikimit :

Për degën e arkitekturës dhe design: 30.09.2017

Për degën e arteve muzike dhe aktrim : 31.10.2017

Ndërsa për të gjitha degët e tjera:15.11.2017

Kurset Verore : 01.12.2017

 

 

 

________________________________________________________________________________________

 

INFOTAG / PANAIRI I INFORMACIONIT

Informationstag zu Studium, Stipendien, Praktika, Deutsch in Albanien und vieles mehr

Panairi i informacionit për mundësi studimi, bursa, praktika, gjermanishten në Shqipëri dhe më shumë...

Kur? E enjte,13 Tetor 2016

Ku? Qendra e Gjermanishtes, Rruga Jul Variboba, Tiranë

ORA NEWS: http://www.youtube.com/watch?v=3i-eL9AKq8k&feature=youtu.be

 

________________________________________________________________________________________

http://www.alumniportal-deutschland.org/

„Alumniportal Deutschland“ është një rrjet social në Web pa pagesë, i cili i ofron të gjithë individëve „Deutschland Alumni“ mundësinë të ndërtjojnë dhe sigurojnë kontakte me njëri tjetrin në mënyrë të tillë që ti ndihmojë në zhvillimin e tyre personal dhe profesional.

 

 

Lektore e DAAD-së

Dr. Jeanette Rieger- Cowdry

Universiteti i Tiranës
Fakulteti e Gjuhëve të Huaja
Kati 2
Orët e konsultimit:

E martë 08:00- 10:00

E mėrkurė 09:00- 11:00

Caktohen paraprakisht me E-mail


rieger-cowdry@daad-al.org
Gjermanisht dhe anglisht

 DAAD-Lektorat Zyra lidhëse

Jonida Peza (Asistente)

Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Ekonomisë
Kati I
Orët e konsultimit:

E hėnė 15:00-17: 00

E martė 14:00- 16:00

E mėrkurė 15:00-17: 00

E enjte 14:00- 16:00

E premte 15:00-17: 00


peza@daad-al.org
Shqip, gjermanisht dhe anglisht